That was something at least.

Jahapp, så nu sitter jag här igen...

Tillbaka i mitt gammla rumm på övervåningen i de lilla huset på krokus. Samma mjuka säng och täcke. Fast med en dator i knät och en bok i handen. Jag lyckas också alltid lämna ett spår efter mig i de rum jag andvänder. En hög av kläder som sprider sig över hela golvet!

Jag börjar fundera på de saker jag borde göra innan mitt lov kommer att ta slut.

1.Skriva färdigt A-Los text till hennes alldeles egna låt. Har skrivit ungefär halva och den ska helst vara färdig tills imorgon.
2.Skriva färdigt min novell till svenskan.
3.Plugga till traktorkörkortet.(Har bara tre veckor på mig efter lovet att klara av det!!)
4.Jobba lite med matten.(Som att de någonsin kommer att hända)
5. Träna på växt- och djurlivs provet.

Ja.... Det här kommer säkert att fungera perfekt. Hehe... Lite sorligt är det dock

M.V.H// Marielle

disco disco!!

Ja, det blev ju som sagt lite krångligt idag..

Jag måste nog lära mig att planera lite bättre. Men det kommer nog alrig att hända.
Det blir i alla fall discobowling tillsammans med Lisa, Becka, Elin, Jakob och Alex. Det kommer blir riktigt kul! Flera år sedan jag bowlade sist.

Hoppas dom andra kommer ha de lika kul som jag! ^^

M.V.H // Marielle A.K.A Disco queen!

P.S Jag kommernog att ta lite bilder och lägga ut lite senare idag D.S

Home sweet home

EFter en liten "photoshoot" med syster yster....

Jag var nyss ute och fotograferade min syster bland träd och solljus. Jag tyckte väldigt mycket om alla kort, men hon är inte alltid lika nöjd med kort på sig själv och det är synd tycker jag. För hon råkar faktiskt vara en av världens vackraste människor. Tillsammans med mina andra nära och kära.

Hade bara tänkt att meddela er om att jag nu har kommit hem efter den långa tågresan tillsammans med Bea ^^
och jag hittade också en riktigt bra bok på Göteborgs tågstation, har nu läst den non-stop, ända tills ögonen började tåras av sömnlöshet..

M.V.H// Marielle A.K.A Halläningen

Header



Nu är Beas header gjord!Jag tyckte det blev skitbra om jag får säga det själv, eftersom jag inte är så "proffsig" på ps.
Så jag la ut de för att skryta lite om min "talang" som jag tycker att jag har.

I can't belive it!

Va!? Imorgon? Ska jag åka tåg imorgon upp till ångermanland?

Jag kan inte tro det, så länge jag har väntat och nu är det äntligen dags att få åka hem till alla igen. Få se dom bekanta ansikten igen. Det kommer att bli riktigt mysigt, roligt, spännande och helt underbart!

I alla fall. Jag och Bea cyklade idag till dammen och tog lite kort till hennes nya blogg som jag lite senare ska fixa en header till också. Men här är lite bilder av vad vi har gjort båda idag och igår.


 
Vi hittade en moppe med den roligaste registreringsskylten! Haha ^^



Självklart gick vi och tittade på hundratals skor, jag var i flera paradis!



Min tjockis till katt satt hela tiden vid fönstret och längtade ut till naturen, jag tycker synd om honom. Stackars lilla innekatt.



Jag vet exakt vad jag ska vara på halloween! En clown, det är fan de läskigaste jag vet! När vi åkte förbi fyndmagasinet hade jag turen att hitta en clownnäsa. Lyckat köp tycker jag.



Bea fick också leka clown ett tag!



Vi åkte till dammen med alla dom söta ankorna. Tog en massa kort till Beas blogg som snart måste fixas.





Här är några av dom, jag tycker det blev riktigt bra! Så stolt ^^



Lite kort på mig blev det också, jag kunde inte stå emot dom fina ljusen och de asgrymma trädet !

It's almost like magic!

Det smattrade på alla rutor i huset idag...

Ja, det blev inte riktigt som vi ville. Regn i många mängder så ingen resa till fästningen, men det hindrade inte mig från att ta lite kort!

Så här är de ögonblick jag fångade av den gråa dagen.
























Dom flesta, eller alla är omgjorda på photoshop. Men bara lite, som tex göra dem svartvita och liknande.

M.V.H// Rainwoman

Ullared här kommer VI

Min älskling är här!

Min "syster" Bea har äntligen kommit ner! Jag är superlycklig, jag och pappa hämtade henne imorse klockan halv 1. Det blev en bamsekram när hon kom upp en massa pratande om allt mellan himmel och jord. Vi hade egentligen tänkt att gå och lägga oss direkt när vi kom hem, men ingen av osss var så trötta så vi pratade en stund innan vi somnade till slut.

Så nu ska vi snart bege oss av till gekås! och sedan får vi väll se vad som kommer att hända under veckan ^^

M.V.H// Marielle & Bea!

NÖJD NU DIN LILLA PERFEKTIONIST SYSTER!?  Var tvungen att ändra på inlägget för min perfektionist till syster fortsätter att rätta mig.

Let them see a new day

Min älskade vän, du så nära vid hjärtat mitt står....

Regnet smattrar som vanligt på fönsterrutorna här i de blåsiga Varberg. Det kom lite som en chock eftersom dagen började med solsken. Jag har alltid haft en passande låt att lyssna på varje dag, men idag kunde jag bara inte finna en. Jag letade nog igenom alla mina musikmappar på mobilen minst tre gånger och det är mycket med tanke på att jag har lite över 300 låtar där.Tyvär käre Carl Johan, du kunde inte fylla denna dags känsla.

Varje morgon har varit liknande ;

1.Vakna av väckarklockan och vara lite hjärndöd,(idag råkade jag blanda ihop alarmet med min ringsignal så jag svarade när Bea ringde och somnade om igen)

2.Sätta mig upp i sängen och känna hur jag kvickt piggnar till

3.Klär på mig och går ut ur rummet.

4.Träffas av käre far som går i riktning mot mitt rum för att väcka mig

5.Vi båda vänder om mot köket(eftersom det nog inte var någon mening med att väcka mig när jag redan har ropat ut ett glatt "godmorgon" och inte är i sängen längre)

6.En kopp kaffe för att få ännu mer energi och en ostmacka

7.Skor och jacka ska på och som sällskap får dem en axelväska fylld med böcker

8.Till sist ut genom dörren och sedan en kort promenad till busshålplatsen.

Yes, you heard me right

Fortfarande sitter jag vid datorn och vid ritblocket, fast jag borde sitta bredvid läxboken....

And that's why..


Klapp på axeln

Nu har avundsjukan blivit en liten fågel på axeln...

Men ta det inte så allvarligt, jag tänker bara på min goda vän Elin som redan har fått åka hem. Som i hem, hem. Tillbaka till Ångermanland. För mig själv kommer det att ta ett tag innan jag får komma hem. Rättare sagt den 30 och det kan nog ta en stund eftersom jag räknar verkligen sekunderna tills jag får träffa min familj och mina vänner igen.
 
Snart blir det nog lite pluggande om jag inte bestämmer mig för att skjuta upp det...Som brukar hända allt för ofta, tyvär.


M.V.H// Marielle

I provinsen

Ennu en dag med Carl Johan....

Jag har nu lyssnat på alla hans album, jag fastnade dock inte för alla låtar. Men det är många låtar och alla kunde ju inte vara min smak. Men väldigt många i alla fall.

Hela skoldagen bestod av föredrag, först om djur&turism och sedan ett om miljöfrågor och liknande. Vilket intresserar mig ganska rejält så det var riktigt roligt faktiskt! Fick en tankeställare där.
Så efter en regnig skoldag sitter man nu här och lyssnar på lite C J V ( Carl Johan Vallgren) och roar sig lite på paint innan det är dags att gå och sova.

Så jag visar er detta vackra porträtt av mig själv




Elviras vals

Jag kan inte förstå vissa människor, med sånna unika talanger. Att kunna fånga ens hjärta på bara någon sekund....





Han förtjänar sin plats här i detta inlägget. Ja, för han har verkligen gjort min dag idag. Det är någonting med hans lite knepiga texter och hans välkomponerade sånger. Allt passar liksom in, i varenda liten kännsla man har. Jag har nog inte en enda låt av honom som inte får mitt hjärta att slå dubbla slag. Misstolka inte vad jag nu säger, jag är inte förälskad i honom utan hans låtar och texter.

Den här är till dig älskade Mamma!

"Vakna Marie de e sommar till slut, hämta din baddräckt och skynda dig ut. Det är tidigt, din pappa sover ännu. Jag väntar vid ica-affären tills du är här med din blåa cykel och strunt i vad andra tycker. Jag vet att dom retas med dig för att du träffar mig. Men se hela byn badar i ljus, lakan på tvättlinor vid varje hus och vid Janssonsträdgård står träden i blom, i höst blir det äpplen, då pallar vi dom. Men se upp bakom fotbollsplanen för där står min brorsa och den svarta damen. Men var inte rädd Marie vi ska sjunga rakt ut!

La lajla laj la lajla la lajla la lajla la!!!


Gräsklippare brummar, vattenspridare yr under syns rengbågar i miniatyr och Eklund är uppe och tvättar sin bil, han är arbetslös så han har väll tid. Fast min mamma tycker att han dricker på tok för mycket. Men de e för han e ledsen sen hans fru blev sjuk. Men kom låt oss cykla till havet Marie, jag vet en nästan bortglömd stig. Som leder till en kritvit strand där fiskarna läger nät ibland och se hur marken ångar och maskrosorna blommar. Det är så vackert Marie man vill bara sjunga. Rakt ut!
 La lajla la la lajla la la la la lajla la la!!!   La lajla la la lajla la lajla la lajla la!!!!!

På parkeringen hoppar tjejerna twist och killarna flyger med drakar och visst är det konsigt att dom aldrig gör något ihop utom pantgömme och skeppsbrott förstås. Och Tomas i den andra porten, han har sett när hans föräldrar gjort DET. Men det är en hemlis Marie du får aldrig berätta för nån! Och i sommarkiosken där öppnar dom strax om du vill kan vi dela en igloglass och i huset intill bor Elisabeth hon som sitter i rullstol du vet. Fast hon e faktiskt som oss andra och hennes syrra Alexandra har sagt att hon ska spara till hennes operation. Minst en miljon. La lajla la la lajla la lajla la lajla la!

Det är konstigt men en dag blir man stor och får köra mopped som min storebror. Men jag vill inte tänka så långt, det verkar så jobbigt med ansvar och sånt. Och min mamma är alltid ledsen hon säger att det är stressande och allt annat jobbigt som hänt sen min pappa stack. Men kom låt oss cykla till havet Marie, vi struntar i dom vuxnas liv, jag vet en alldeles kritvit strand där svanarna bygger bo ibland. Ja hör hur cykelkedjorna rasslar och grusvägen knastrar.
De är så vackert Marie man vill bara sjunga rakt ut!
La lajla la la lajla la la lajla la lajla la!!!!!  La lajla la la lajla la lajla la lajla la la!!!! La lajla la la lajla la lajla la lajla la!!!!!!
"


Det var det bästa jag kunde göra eftersom jag inte har någon aning om hur jag ska kunna spela upp den för er. Men hoppas du blir nöjd älskade Mor för jag älskar dig så mycket!

M.V.H// Marielle A.K.A Elvira

Pussel





Lite passande bilder, nu är denna dag fullbordad!

Korpsvart hår och en våt cigarett

Carl-Johan Wallgren är dagens låtskrivare....

Alla hans låtar passar perfekt för just denna dag, jag vet inte varför. Men det sitter liksom bara som de vackraste pusslet man sett. Varje ton är klockren till kännslorna som flyger runt i rummet där jag sitter, med en sovande varm katt på sängen och matteboken bredvid mig. Den har liksom blivit som min lilla kompanjon just nu, eftersom jag har legat lite efter nu ett tag. Inte på grund av okunnighet utan bara ren lathet.

Jag laddar nog upp en passande bild lite senare så blir dagens pussel fullbordat.

M.V.H// Marielle

Plain Jane

http://www.youtube.com/watch?v=UtLb4_tVSQA

Bara lyssna, den smyger sig in i ditt hjärta av sig själv.

Saladsfinger

Skära skärde ???



Ville bara påpeka:


1 Att min katt är en riktig tjockis
2 Jag kan inte skriva låttexter
3 Av någon konstig anledning så är jag inte lika uppåt.
4. Har bara käkat "junk-food" hela helgen typ och de brukar man ju inte bli så glad av..
5. Måste duscha innan jag dödar mig själv
6. Jag har inte en apa i garderoben(tyvär)
7. Nästa helg kanske vi ska fara till farfar och häsa på, kanske tom ska få "låna" hans analoga systemkamera med en massa objektiv till!!
8 Om två veckor kommer jag upp och jag räknar verkigen timmarna tills jag får träffa alla igen.
9. Ibland funderar jag på hur mycket man egentligen Ska väga?
10. Jag brukar få mina små utbrott av ilska pga ingenting. Det är väll antagligen ett släktdrag, men jag tycker inte att de ska gå ut över min älskvärda pappa.
11. Jag brukar gömma mig på konstiga ställen för att få vara ifred från omvärlden.
12. Ibland fastnar jag framför spegeln och bara stirrar in i mina ögon, för att sedan bara gå därifrån som att inget hänt.
13. Jag är ibland väldigt skrockfull, särskilt då jag inte vill det.
14. Innan jag somnar brukar jag titta upp på tavlan min syster gjort till mig för att läsa dikten om och om igen. Tills den spelas upp som en sång i mitt huvud. Ungefär som en godnatt visa
15 Jag brukar ibland tveka på mina närmaste, fastän jag vet att dem aldrig skulle göra någonting ont mot mig.
16Jag brukar tappa mina kreativa förmågor ibland då jag inte kan rita, sjunga, spela gitarr eller tom vissla
17.Jag sover i fosterställning. Inte för att hålla mig varm utan för att liksom, försöka ge mig själv en kram.
18. När jag var mindre trodde jag att djuren förstod mig, jag trodde också att jag kunde kontrolera vädret genom att prata gibrish och kasta lite grus.
19. Jag har ibland mina riktigt bra dagar, då jag tänker att jag är världens starkaste människa. Då alting är riktigt vackert tom om det spöregnar och himlen är alldeles grå. Då hittar jag verkligen ingetning som är fel med världen. Men dessa dagar brukar bara hända ungefär en gång varje halvår.
20. Jag skriver nog bara det här för att få lite mer uppmärksamhet i min vardag.

M.V.H// Marielle A.K.A Uppmärksamhetskrävande

Jag vill så mycket

Ibland är det bara så att man vill för mycket....


Jag vill ha en systemkamera, jag vill ha lite mer kunskap om kameror och om annat med såklart. Jag vill träffa min familj och mina kompisar så snart som möjligt. Jag vill ha en bra nattsömn för en gång skull. Ja, jag vill bara mycket men mycket är inte det man får nu för tiden.
Det jag får nöja mig med är att ha en säng att sova i, mat på bordet och folk runt omkring mig som sprider lite kärlek då och då.

Jag borde vara nöjd tycker man, men är det så ofta man faktiskt blir riktigt nöjd. Med hur man mår, ser ut eller lever?




Outside looking in

Äntligen ska jag få röra på mig lite grann....

Hela skoldagen har varit om djur&turism linjen här på Munkagård.
Får mig att ändra syn på vilken linje jag ska ta, för det verkar faktiskt riktigt roligt. Står mitt i korridoren och bloggar, känns lite udda med en massa människor runt omkring en. Haha!

Jag måste ju göra någonting tills min buss går(14.56) och när jag kommer hem blir det äntligen lite att göra. Jag ska åka till simmhallen och motionssimma ^^
Jag har känt mig som en degklump i 3-4 dagar nu efter att ha läst matte och enbart ätit B&J glass.(Ben&Jerrys är världens godaste glass bara så att alla vet) Så efter simturen kommer jag nog känna mig som en liten apfilur igen!

M.V.H// Marielle A.K.A Degklumpen

Jag bjuder på den!


En bild på mina sötnosar kanske piggar upp någon, om de nu är någon som faktiskt läser min blogg! Haha

Aslan är min prins

Jag borde fan sluta....

Jag har kommit på mig själv att jag är lite för beroende av min dator just nu, kanske beror de på att jag ska hem snart och vill hålla koll på ungdommarna uppe i de kalla norr. Eller så är det mina hormoner som tar över och vill leta efter alla snygga killar som finns lite här och var!(Haha, ta mig inte allvarligt)

I alla fall. Jag har en förskjuten dag idag, det är för att ett par nior från någon/några skola/or ska kolla på munkagård och se om dom har lust att gå där nästa år. Men jag tycker att det är lite onödigt, för det första så fick vi aldrig göra något sådant när vi gick i nian och för det andra. Vi måste gå till klockan 20:00! Jag skojar inte, det är blodigt allvar.
Jag har ingen aning om hur jag ska klara mig. Men som tur är har jag "träning med djur" som första lektion då vi ska åka till en djuraffär långt bort åt helvete.

                                                                             Önska mig lycka till!

M.V.H// Marielle A.K.A Jesusbarnet

You sing this lullaby for yourself

Det är nästan så att man hamnar i en "sommaräng med fjärillar och allmänt söta kattungar-koma"....

Jag har inte gjort något särskilt dom senaste timmarna, men jag ahde tänkt att vara uppe ett långt tag till. Jag är inte ensam i alla fall, det är alltid trevligt med sällskap.

I mina sista tråkiga minuter på den här dagen så föll jag över några underbart vackra låtar. Jag sitter med hörlurarna tätt vid öronen och bara låter de flöda in i mitt huvud. Gitarrspelen är så fina och texterna är som jag vill ha mina egna texter. Till min älskade systers låt har jag fortfarande inte skrivit någonting, förrutom en mening som ser ut att komma från en backstreet boys låt. Det är inte så bra nyheter för mig!

Men jag hade tänkt att få lyssna på Jack Johnsons underbara låtar för att försöka få lite inspiration ^^

Om ni vill kan ni också göra det, kanske inte för att få inspiration utan bara för att dom är så bra.

http://www.youtube.com/watch?v=gYf5d2ZauaE&feature=related

Uppgradering

Egotripp på hög nivå....

Kanske inte riktigt hög nivå, men jag har inte gjort de på ett tag nu.

Som jag lovat ska jag nu lägga ut bilderna på mina finfina fynd jag hittade på second-hand ^^

Kan inte få nog av den! Den är så otroligt fin.

Urtjusiga mönster!!

Ett par skor för 30kr! Riktiga finskor ^^

Min lilla väska, brukar inte vara så förtjust i små miniväskor. Eller väskor i över huvu taget! Men den här är speciell

Jag hade lite kul med photo shop. Btw, hårfärgen är faktiskt min riktiga. Det är bara ögonen som är fejkade

Jag är lite ego ibland

Jag och min älskade kamera, som snart kanske ska bli utbytt mot en Nikon D40!! Ojsan, glömmde jag nämna det!
Det är inte säkert än, men jag hoppas verkligen det ^^

Smashing!

Jag kommer hem till lovet...

Det är nästan för bra!
Bea kommer ner hit till Varberg några dagar innan lovet och några dagar senare ska vi åka tillbaka upp till "norrland"!!
Jag ska dra runt henne överallt! Till fästningen, dammen och en liten runda på stan kanske. En massa kort tror jag nog att de kommer bli med.

Sedan ska vi hem igen! Till mitt andra hem nu i Docksta.
Jag har redan planerat mycket roliga saker! T ex Discobowling! Se upp för om bara tre veckor kommer jag igen!

Ojsan, glömde nästan att jag har en massa bilder att visa ^^

Aslan har blivit lite av ett favoritoffer! Haha, han är verkligen supersöt.











Jag tog en cykeltur till fästningen och snubblade över en massa finfina tillfällen till riktigt bra kort!




















   En favoritbild ^^





En port till havet!



Det blåste riktigt rejält, så vågorna var större än man någonsin kunnat tro!











Det var nog allt för idag, jag håller på att fixa till lite mer bilder. Men det blir nog lite för mycket. Så jag får ta det en annan dag.

M.V.H// Marielle A.K.A "muskelvärk och ledvärk"

What do you give the girl who has everything?

And i said "Let it be rain"....

Det har regnat rätt så mycket här nere i Varberg på senaste tiden, men jag klagar inte. Bara när man glömt jackan i skåpet, som jag gjorde igår de vill säga!

Men ingen skada skedd, bara lite täppt i näsan. Jag ska nog inte säga vad jag ska göra om några minuter för då kommer nog folk(Lisa) bara att reta mig till döds!!

Lyssna inte på flickan vid namn Lisa-Marie Sundin som bor i den lilla dockstaden!! Hon är full med lögner, haha.

M.V.H// Marielle A.K.A Rainmaker

RSS 2.0