Something for my soul somewhere

Ja, jag ska göra någonting åt min tråkiga design....

Shit, jag kan fortfarande inte förstå att skolan börjar för mig imorgon. En helt ny stad, klass och årskurs... Nej, jag är inte pantad, bara ändring i själva programet. Från djurvård till estet bild -& form.

Jag har även tur att ha becka med mig, eftersom jag inte ens varit inne i själva skolan. Jag hade varit chanslös utan henne, tack för att du finns ^^

Så.. Skolan börjar imorgon, Elin ska ge sig av upp mot Kiruna imorgon(som påminner mig om att jag avgett ett löfte till henne att jag ska skriva ett liknande inlägg som jag gjort förrut, när det gäller första dagen i skolan. Inlägget om de första dagarna i skolan är under rubriken spagettiknutar. Den första dagen.) och jag måste verkligen ha tillbaka min "flight of the concords skiva".

De va nog allt för tillfället. Det kommer nog inte så mycket mer än massa drabbel...




Take a brake from everything

Äntligen tillbaka.

Nu har vi färdats över 200 mil, på slutändan fick jag lite damp dock, eftersom jag blir lätt rastlös och fick sitta still i en trång bil i flera timmar. Jag skrek för det mesta och blev arg för exakt allt och ingenting. Stackars mamma och Christian säger jag bara..

Solen skiner, vilket jag inte trodde det skulle bli. Eftersom en viss källa sa att det skule vara mulet på dagen..Säger inga namn. Du VET vem du är! haha ^^

För övrigt har jag ingen aning om vart jag ska he alla kläder och grejjor. Bilen är överfylld som sagt.. Kan ta kort på hur den ser ut lite senare. För nu ska jag nog ta lite frukost allihopa.

MvH// Marielle I'm back again ^^

Road-tripp

Hejsan och förlåt!

Jag vet att jag inte har uppdaterat på jättelänge, jag är hemsk ledsen för det.
För övrigt har jag helt slut på pengar på mobieln, så för er som tror att jag dissar er så är det et klart nej. Slut på pengar bara, jag älskar er alla lika mycket och varje gång jag får ett sms, så får jag det sämsta samvetet någonsin..

Hur som helst så är det nu officiellt att jag ska flytta tillbaka, inte helt klart om jag kommit in på skolan än.. Men det ser ljust ut säger alla omkring mig. Men som vi alla vet(antar jag?) så är jag inte den mest positiva människan. I alla fall inte när det kommer till att tänka positivt.

Så om en snar timma blir det roadtripp med mor och Christian. Det betyder även att jag inte kommer att uppdatera bloggen förns på tisdag tror jag..Jag kommer att sakna alla så mycket(mest för att jag kommer bli rastlös, tro inget annat. Haha)

För att göra er lite gladare tänkte jag visa lite bilder jag ritat och ett finfint porträtt på mig, som jag fick av A-lo. Det är så fint och väldigt likt måste jag säga.


Så!! Här har ni ^^



En av Beas kattungar, han kallas för Pip-Larsson.

Ett porträtt på morfar, jag tyckte det blev lite likt i affa lall.

A-lo är så skicklig, talangfull och såklart helt underbar. Älskar dig ^^

RSS 2.0