I'm home!

Home sweet home!

Det finns inget bättre änn att se alla vänner och min familj igen. Jag var så glad att jag ville krama exakt alla i byn, men jag tror inte att alla skulle uppskatta det faktiskt. Jag nöjde mig med några få ^^

Under de två dagarna jag har hunnit med att " se min lillebrors avslutning, bakat med becka,  käkat med familjen, redigerat bilder..vad mer?"

Har ingen aning, mend et kommer att hända mycket, det känner jag!
Jag är inte på min dator just nu så jag har inte mina bilder, men jag snor nån från min kära mor..Jag tvekar att det finns någon superbra. Men det gör ingenting.

Natalie, med nån kisse..Kan vara Pelle?

M.V.H// Marre

Soon Bitches!

Jag kan fan inte tugga tuggummi utan att bita mig själv på tungan.. Tuggummi som var så gott!

P.s Snart så åker jag!! D.s

No mercy!

Orders from a distant voice in the farfar away kingdom....

Jag fick order om att skriva ett inlägg av käre mor. Men det känns lite hackigt om man ska skriva ett inlägg för att man blivit beordrad till de. Så kanske ett tema på inlägget skulle göra saken bättre..Men vad?

Jag är bara allmänt tråkig denna vecka, dag, timma? har inga bilder och kreativiteten har blivit slutanvänd för idag. Vi hade en redovisning på svenskan, ämnet va lite slappt. Men jag är inte så pepp på att tala högt bland folk så att jag tyckte att de tog på min energi och kreativitet, eftersom det var om just "sagor"

Har också suttit ett antal minuter(egentligen timmar, men jag vägrar att erkänna) vid gitarren och försökt överföra känslor till underbar musik. Det slutade som alltid att jag gav upp. Men några få låtar har jag som sagt fått ut.

Det som händer i veckan är nog detta ;

Torsdag; Skola med djurkunskapgrund, vet inte riktigt vad som kommer att hända så det får bli som en liten överaskning.
Övernattning hos Annika eftersom på..

..Fredag; Är det Lucia och jag ska upp tidigt, vi alla i tåget(luciatåget) ska samlas kl 6 på morgonen. Efter tåget blir det prov i "idrott och hälsa" i en sal jag inte vet vart den är. Efter det tror jag att jag har lektion med Magnus, om platteknologi som vi ska göra om på powerpoint. Yes! Min absoluta favorit(snälla se min ironi!)

Sen så händer det inte så mycket mer.. Lite sistaminuten(inte riktigt men) julklappshandling och lite påklädning av mini plastgranen. Lite annat smått och gott.

SAMMANFATTNING: JAG ÄR TRÅKIG! 

Haha ^^

M.v.h// Marielle





Don't care! I want it!

Ok, nu är de så. Jag bryr mig fan inte om vad jag får, om det nu inte är en systemkamera!!

Jag har tittat runt på både kameror och bloggar. Jag klarar snart inte av det här! Jag kan inte fortsätta att ta kort med min lilla långzoomare längre, inte om jag vill utvecklas och lära mig att ta bättre bilder. Jag är liksom begränsad, jag får inte utvecklas mer nu. Om jag inte får tag på en systemkamera de vill säga. Ja, jag vet att jag låter som en bortskämd liten "brat" när jag säger så här, men nu är det bara så. Jag älskar att fotografera mer än ni någonsin kan tro! och jag vill blir bättre, jag vill lära mig allt. Jag vill kunna nå mina mål som "fotograf"


Min önskelista för i år kommer nu att se ut så här!:
1. Nikon D80(med objektiv)
2. Nikon D60(med objektiv)

Och INGET mer! (fast om ni vill ge mig en annan systemare går ju de också bra)

 Om ni inte ser så är detta en D80

 och detta är D60

Nightmare

Jag er utråcklad och har inget ana för mej in at dammpa los ock stavva konnstigt...

Jag gjorde i alla fall den här på photoshop nyss. Hade nästan glömt bort att den underbara filmen fanns ^^

Väcker minen som tusan! Ska nog tvinga pappa att ladda ner den idag, det borde gå ganska lätt eftersom han laddade ner "Never ending story" igår efter att ha sett den på en affär. Han är lättövertalad.



M.v.h // Marielle A.K.A "sally" <3

Förvarning

Tänkte bara förvarna att det troligtvis i en snar framtid kommer att läggas upp en hel del bilder som nog kan få er att gråta....

Jag gör bara en massa "finishing touches" på bilderna, eftersom dom flesta är tagna med min "ex" "kamera" a.k.a mobilkameran. Så Därför är kvaliten riktigt usel och absolut måste fixas på min underbara vän PS.

Har kanske gjort iordning hälften av dom..Eller mindre. Det är så många bilder jag absolut vill visa, eftersom jag skapat så många minnen. Jag hoppas i alla fall att jag kommer hinna bli färdig med dom någon gång den är veckan. ^^


M.V.H // Marielle A.K.A "the softy"





Haha, bara för skojs skull. Jag var på affären ett antal månader sen och såg denna roliga låda. Tur var hade jag kameran med mig.




Interruption

Tre saker som skrämmer mig:
1. Att på något sätt svika någon.
2. Att bli sviken själv
3. Att jag gör det som borde göras istället för att göra det jag vill göra.

Tre personer som får mig att skratta:
1. Syskon
2. Älskade personer
3. Fatzo(a.k.a Bastian)

Tre saker jag älskar:
1. Skratt
2. Synen på någon man älskar
3. Magin med att kunna komponera den underbaraste musiken du någonsin hört.

 Tre saker jag hatar: (hatar är ett starkt ord, men ogillar)
1. Öronvax
2. Dåliga dagar, som bara kan lösas med att lägga sig under täcket och invänta nästa dag.
3. Att gråta

Tre saker jag inte förstår:
1. Allt
2. För
3. Mycket

Tre saker jag gör just nu:
1. Knaprar på kex
2. Pratar med Gunn-britt
3. Spelar gitarr, försöker komma på låttexter(vilket är ett mysterium)

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
1. Se Jason Mraz ( vilket nog kommer att hända!)
2. Skriva den vackraste sång som får alla att fälla tårar av glädje
3. Leva, andas, dansa

Tre saker jag kan göra:
1. Sätta foten bakom huvudet
2. Spela gitarr
3. Förlåta

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
1. Japanska
 2. Skriva lika underbara låttexter som Winnerbäck
3. Övervinna mina allra svåraste och onödigaste rädslor

Tre favoriträtter:
1. Har inte riktigt någon
2. Men om det måste vara någonting
3. Är det nog Lax

Tre personer jag utmanar:
1. Tre som på något sätt snubblar över min blogg
2. Har inte så många läsare
3. Men sånt orkar man inte lösa

Kul

Jag hittade lite tid här på marken....

Har som sagt inte haft så mycket tid på sistne, har fortfarande inte det. Bara den lilla tid som jag fann just nu. Ska snart ha svenska, där vi läser en massa sagor m.m på dom förra lektionerna har vi för det mesta läst en massa sagoböcker och också sett på en två timmar lång film. Det var en film om hur askungen verkligen gick till.
Ganska bra faktiskt..

När jag kommer hem är det lite fika och sedan av till gymmet för att simma några längder med far min.(har inte rört mig på åratal...igen) Eftersom igår egentligen var min lediga daf men den gick åt till läxor, så får idag bli den lediga dagen. Med simning.

Tur i oturen, som man brukar säga

Ibland kommer goda nyheter som en blixt från himlen....

Tidig start på dagen, fick lite nyheter om hur förvånansvärt dåligt det går för mig på skolan! Inte ig varningar dock, men jag tänker fan inte nöja mig med G i en massa ämnen! Så jag kommer nog att vara lite asocial framöver i en stund...Eller i några veckor rättare sagt.

Just därför är jag på lite dåligt humör. Sitter i en datasal eftersom jag fick i uppdrag av min ex svenskalärare att skicka in(ännu en gång) min novell för att de var fel centrerat!
Men när jag tittade i mejlen, gissa vad jag hittade då!

Jo, jag är medlem i Jasons fanclub(som att ni inte kunde ha listat ut de) och brukar få lite nyheter om vad som kommer att hända framöver för honom. Jag fick också hans schema över hur touren -09 kommer att se ut. Han kommer tyvär inte till Sverige. Men när kommer turen in, mamma har skrivit på ett kontrakt med mig om att vi ska åka och se på han uppträda och om det var någonstans i Europa så skulle vi åka och se han(hon var så säker på att han skulle vara här) Men där visar sig det vara fel...


Så, Marielle åker utomlands för att se JASON!!! ^^

M.V.h// Marielle

RSS 2.0