It's not the way you say my name, it's how you play the game

Jag är så otroligt uttråkad!

När jag tänker på det så får jag panik, jag gör nästan ingenting om dagarna. Sitter nästan bara ute och stirrar..
Det ända jag kan tänka på nu är att det inte är långt kvar tills jag måste åka hem igen. Mina ögon fylls av tårar för jag vill inte tillbaka.
Om någon läser detta så snälla, gör någonting med mig!!! Jag är less till tusen.

// Marielle AkA Curious george

Valkyria

Idag, eller snarare igår natt(ungefär kl 1 på natten) tog jag en fotopromenad med denna lilla snäcka. Hon blev dagens fotoobjekt.



Vi hade varit på second-hand och handlat lite nödvändigheter till "photo-shooten" tidigare på dagen. Detta blev resultatet..








Jag längtar så mycket mer till nästa gång! Vi har kommit på så bra ideér så det nästan inte är sant!! ^^

MvH// Marielle


Crying Shame - Jack johnson

Jag vill inte höra nå mer tjat om att jag inte lägger upp så ofta för nu har jag lagt upp riktigt mycket, så ge mig lite kommentarer så ger jag er ett litet överrasknings inlägg!!! Ooohh, spännande va? Så kommentera!!!!!
Det som räddar min dag, är bea och underbar musik som kommentaren ovanför.



// Marielle ^^ AkA Jiggle


Inlägget Marielle glömde

Glömde inlägget som jag skulle göra i förr går? eller igår..Vet inte

I alla fall, här är bilder från en promenad med min syster. För det händer ibland att jag inte kan sova, då kräver jag en promenad.



Kanske inte så smart att gå på promenad en kall natt när man är förkyld, men jag orkar inte bry mig.
// Marielle

Mirakulöst

Jag har promenerat, traskat och klättrat... Nu komme de bilder







Jag är lat efter att ha gått så mycket, så jag orkar inte förklara. Ni får gissa er till vart jag var

MvH// Marielle A.K.A The one who got bitten by 1000 mosquitos!

I'm not crazy i'm just a little unwell

Ibland har jag turen att fånga vackra ögonblick och vackra människor på bild. Jag har även turen att ha världens vackraste systrar, i midsommras hade jag en liten "photo-shoot" med Natalie ^^



Jag hoppas på att få ta mer bilder av fler människor, hör av er om ni känner er sugna.

MvH // Marielle A.K.A übernörden!

Ja, jag är lite kinky vettu!

Det är otroligt varmt här uppe!

Fick nyss nyheter om att norrlands vädret spöar skiten ur vädret hemma i Varberg! Haha, där fick ni era små halläningsskitar!!

Snuva och hosta sitter fortfarande kvar i kroppen, är slö. Men har energi till 1000. Jag vill bada, cykla och spela volleyboll! Men de går ju inte när man mår som en ost utan stank..
Jag tror jag ska fuska lite ändå och ta ett litet dopp senare idag. De beror på om jag hinner smita undan föräldrars klagan och om vi har handukar det vill säga.

MvH// Marielle ^^ aka still sick!

För övrigt så är jag lite avundsjuk på killar när det är så här fint väder! Ni kan ju gå toppless utan att bli utstirrade.

En blunders, grubblande över mycket ingenting

Klockan är mycket, men mina ögon är inte torra än...

Jag kanske borde sova snart, men john blund har inte kommit på besök än. Även om han hade gjort det, hade för mycket tankat hållit mig uppe, och inga stjärnor kan få mig lugn. För snart börjar det väll bli ljusare.
Jag har inte mycket att säga, men mycket kommer att göras, då jag äntligen öppnat ögonen igen, efter en minimal sovstund.
Mod är någonting jag saknar när det gäller konflikter. Även när det gäller att se folk in i ögonen, en enda liten antydan till känsla får mig att känna panik.

Som sagt, inte så mycket. Men de hjälper i alla fall mig. När jag ligger sömnlös än en gång, igen.

MvH // Gissa vem!? :D

Men...de e ingen big deal

Jag har lite panik..

Imorgon är sista dagen! Wohoo!!... MEN!

Jag är konstant orolig över att någonting dåligt kommer att häna imorgon, typ som att jag missar tåget, har glömt att packa ner någonting eller liknande. Inte bara avslutning, nene. Utan, efter de ska jag äta med far och hans sambo på kinaresturang. Lyx kan man säga, men jag säger Stress!!
För jag klarar inte av "kort" om tid, för jag är världens tidspessimist....jag är pessimist över hela huvet!

Jag har alltid den känslan att jag glömt någonting, alltid. Den kommer förfölja mig i resten av mitt liv.

Tänk possitivt må vara mitt motto, men jag lever deffinitivt inte efter det, inte ens vid sidan av den. Utan så långt ifrån den som möjligt...med ryggen emot!

//Marielle aKa ....tids pessimist!

onyx

Har inte myket tid, men tänkte skriva lite om hur jag är som person(enligt en stjärnteckens bok)

Som person är jag:

Karaktärsstyska betyder allt för mig, jag är en tillbakadragen person och jag generas av känsloutbrott. Jag drar mig för att döma andra och uttrycker sällan mina åsikter offentligt. Om jag pressas har jag alltid positiva saker att säga om andra människor, även om jag inte är hels sanningsenlig. Det tar tid innan jag bestämmer mig och jag hatar att tvingas fatta snabba beslut. Jag tycker om att vara hjälpsam och älskar när andra ber mig om råd

I kärleken:
Jag säger aldrig "jag älskar dig" om jag inte menar det. Jag är inte mycket för att flirta, men har gott rykte som älskare. Jag är inte romantiskt lagd, men jag är mycket uupmärksam på min partners känslor, jag är snäll och omtänksam. Jag avskyr att bli utfrågad om mina känslor opch även om de är staska vill jag inte gärna visa dem. Jag föredrar längre, stadiga relationer framför flera kortare. Idealet för mig är att slå mig till ro som ung och sedan fortsätta framåt i livet utan att behöve bekymra mig särskilt mycket om kärleksrelationer.

Som partner:
Jag ser fysisk kontakt som ett sätt att bekräfta en djup tillgivenhet och ett engagemang. Kärlekslivet är ofta det enda tillfället då någon annan får komma mig nära. Jag är en fantasifull älskare med outtröttlig energi och kraft. Trots att jag är så tillbakadragen som person är jag mycket öppen i min sexuallitet. Äktenskapet fer jag mig in i först efter att noga ha övervägt alla möjligheter.

På fritiden:
Jag vill har vänner som uppträder belevat och som är tillbakadragna. Jag ogillar högljudda, okultiverade, människor. Mina intressen är seriöst inriktade och jag uppskattar klassisk musik och antikviteter. Jag läser gärna en god bok(HAHAHAHAH!!) eller funderar över min stora passion: saker och tings värde och kvalitet. Jag har ingen egentlig hobby, men jag tycker om att experimentera med nya apparater och nya ideér. Min semester tillbringar jag helst med att vandra runt på museer och konstutställningar, Fast helst stannar jag hemma så att jag kan sköta om min trädgård(de sista var bara allmänt konstigt..Jag...en trädgård!)

Vissa saker stämde in rätt så bra enligt mig själv, vad tycker ni?

MvH// Marielle AkA Capricorno

Plastbehandlad

Jag suger på att uppdatera!

Jag skyller på at jag hade jour hela förra veckan, vilket jag faktiskt hade. Det var jobbigt men kul som fan, en massa film godis och prat.. och pizza! XD
Snart får jag den äran att få åka tillbaks hem igen! Hem till underbara norrland, men jag kommer sakna alla nere i halland nått så otroligt, om jag får ihop pengar ska jag åka ner under sommaren och våldgästa er och tvinga med er på en massa roliga saker!!!

Hallå hoppsan, hej då på en stund..

MvH// Marielle a.k.a not blackheaded no-more!! D.s

RSS 2.0